chatrandom-overzicht Review

Ben Affleck Tracked Down A Lady Exactly Who Unmatched Him On A Matchmaking App & Delivered Their The V. Cringe Movie. Internet dating: ben jij wel aantrekkelijk genoeg?

Ben Affleck Tracked Down A Lady Exactly Who Unmatched Him On A Matchmaking App & Delivered Their The V. Cringe Movie. Internet dating: ben jij wel aantrekkelijk genoeg?

Wat verstaan we onder online-aantrekkingskracht?

Waar komt het nu door dat pass away 10per cent van de mensen alle reacties krijgt, en de remainder veel minder? Iedereen perish web gaat daten heeft een bepaalde online-aantrekkingskracht. Dit wordt voor een groot deel bepaald door hoe aantrekkelijk je foto was. Zo oppervlakkig try het. Het draait hier in eerste instantie (helaas) vooral om het uiterlijk.

En eerlijk is eerlijk, misscheyen ben jij ook wel iemand die eerst door de foto’s scrolt. Pas als de foto bevalt, wordt er verder gekeken en gelezen. Tinder berekent zelfs een aantrekkelijkheidsscore op basis van je foto en bepaalt op basis daarvan welke foto’s je te zien krijgt!

Een jong blommetje

Een mooie foto bepaalt dus een groot deel jouw online-aantrekkingskracht op datingsites en -apps. Maar wat nog meer? Ook leeftijd is actually belangrijk. Om het maar even ongenuanceerd neer te zetten: Bij heteroseksuele relaties reageren vrouwen nog wel op iets oudere mannen, maar mannen reageren het liefst op een jongere vrouw.

En waar dat in het echt leven veel minder speelt, gaan ineens statistieken en soms pijnlijk harde rationele argumenten een rol spelen. Een guy van 38 die kinderen wil kijkt misschien eerder naar vrouwen onder de 35, wish dan kan hij nog “rustig aan doen”.

Die rijke ondernemer

Als je denkt dat alleen mannen zo difficult zijn, heb je het mis. Op datingsites moet je namelijk vooral als people een hoge status hebben om online aantrekkingskracht te hebben. Opleidingsniveau, een goede baan, en liefst ook een spannende. Zo krijgen de ondernemers, artsen, maar ook muzikanten een stuk meer reacties dan de man die op de afdeling financi?le administratie werkt. En ziet de man die eerlijk vertelt dat hij tijdelijk werkloos try zijn kansen meteen kelderen toddler bijna nul.

Wat was jouw online-aantrekkingskracht?

Jouw online-aantrekkingskracht is actually dus een optelsom van die factoren. Ben je jong, zie je er goed uit en heb je een geweldige baan en leuke hobby’s, dan is actually je online-aantrekkingskracht groot. Maar ben jij niet moeders mooiste en heb je een donkere selfie geplaatst waarbij je kater van de vorige avond goed zichtbaar is, dan keldert je online-aantrekkingskracht meteen. En schrijf je eerlijk dat je arbeidsongeschikt bent, je opleiding niet hebt afgemaakt en nog bij moeder thuis woont, dat kan je ondanks je mooie karakter de reacties wel vergeten chatrandom Kortingscode.

Reageren op iemand found een grotere online-aantrekkingskracht are zinloos

Als jij dus zonder verder nadenken reageert op een profiel van iemand came across een veel grotere online-aantrekkingskracht, is actually de kans dat deze persoon positief op jou reageert relatief klein. Deze persoon heeft veelal de keuze uit vele andere profielen fulfilled een hogere online-aantrekkingskracht. Dus als jij een guy curved van 50, found web een kilootje te veel, try de kans klein dat een mooie knappe vrouw van 35 op jou reageert. Hoeveel je in je profieltekst ook benadrukt dat je jeugdig van karakter curved.

Hoe bepaal je of je goed spot op datingsites of -apps?

Als je niet of nauwelijks reacties terug krijgt van mensen op wie jij reageert, mik je waarschijnlijk op profielen found een hogere online-aantrekkingskracht. Als meer dan 50per cent terug reageert op jouw bericht, mik je waarschijnlijk vrij laag. Bij 10% tot 20per cent positieve reacties heb je je online-aantrekkingskracht goed ingeschat. 10percent of 20% aan reacties lijkt laag, maar is actually redelijk normaal, omdat veel mensen ?berhaupt niet reageren. Omdat ze iemand anders aan het daten zijn, even geen zin hebben etc.

Leave wel: als 10 tot 20% positief reageert, betekent dat dus nog steeds dat je veel profielen moet aanschrijven van jouw niveau voordat je een time hebt. Stel je daarop in. Dan wordt het een stuk minder frustrerend.

Oppervlakkig

Is dit oppervlakkig en niet leuk om te horen? Klopt allebei. Misschien wordt je er zelfs wel boos en gefrustreerd van. Liefde is toch meer dan dat? Toch helpt het om realistisch te zijn in de using the internet wereld. Je wordt nog gefrustreerder als je steeds veel moeite stopt in het benaderen van mensen op bijvoorbeeld Lexa of Tinder en steeds geen reactie krijgt. Bovendien zegt het niets over je “offline aantrekkelijkheid”. Je curved immers veel meer dan je uiterlijk, je status en je tagline. Het try alleen de eerste reactie op online profielen waar we hier over spreken. Als je eenmaal dat eerste communications hebt, gaat je persoonlijkheid direct een grotere rol spelen.

Kan ik mijn online aantrekkingskracht vergroten?

We zeiden het al: je foto doet alles. Dus zorg dat je een goede, aantrekkelijke foto van jezelf plaatst. Zorg dus dat je gezicht goed te zien try. Een mooie lach of glimlach doet het goed. En niet onbelangrijk: maak oogcontact fulfilled de digital camera. Daarnaast was het wel van belang om eerlijk te blijven (ga niet liegen over je leeftijd), maar kies wel verstandig over wat je in je profiel of tagline zet. Als jij internet twee weken werkeloos bent en daarvoor jarenlang gelukkig als marketingmanager hebt gewerkt, kun je misschien beter dat laatste invullen bij beroep.

En daarna

Wees in je profieltekst en in je verdere reacties gewoon jezelf. Als je eenmaal door de eerste oppervlakkige selectie op een datingsite heen curved, wil je dat iemand voor je kiest die jo? leuk vindt, en niet een verbeterde versie van jezelf. Dus durf je-te onderscheiden en vertrouw erop dat de juiste dat juist leuk vind. Andersom: wees niet te kritisch. Op datingsites als Lexa en programs als Tinder staan meer dan 200.000 andere profielen waar huge nog een betere tussen zit. Met die houding blijf je eindeloos daten. Realiseer je dat jij ook niet best bent en geef die ander een eerlijke kans.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben jij succesvol in je werk, heb je een rijk sociaal leven en doe je leuke dingen? Maar mis je nog die leuke relatie? Dan is ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken” iets voor jou. Ons programma bewijst al jaren dat je wel degelijk invloed kunt hebben op je eigen liefdesleven. De singles die ons programma volgden wilden allemaal een relatie satisfied iemand perish ?cht bij ze past, zonder gedoe en getwijfel. Een relatie waarin ze zichzelf kunnen zijn en ze echte liefde ervaren. En dat are ze gelukt. Heb jij ook helemaal genoeg van alle dating- en relatiegedoe en ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken? Kom dan ook eens found ons praten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen.

Herken je jezelf in dit artikel? Of heb je een mening hierover? Reageer dan hieronder.

E?n reactie op “ online dating sites: ben jij wel aantrekkelijk genoeg? ”

Verhelderend artikel! Dank daarvoor Inderdaad vind ik dat onzichtbare gevoel ondanks de energie die je erin stopt erg frustrerend op datingsites.

Geef een antwoord Antwoord annuleren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Test jezelf

Wat zoek je?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen.

In de pers

Singlecoaching op tv, de radio en in de bladen

Leave a Reply

Your email address will not be published.